Besplatna nadogradnja na Windows 10


Softver


Čuvena desetka, o kojoj smo već opširno pisali, od sada je dostupna za korisnike u neverovatnih 190 zemalja širom sveta, a dobra vest za sve one koji iščekuju desetku je da u periodu od 1. - 25. 08. ovaj OS ćete moći besplatno da nadogradite u šoping centru Ušće.

Za besplatnu nadogradnju neophodno je da imate instaliranu legalnu verziju sedmice i osmice ili da imate računare i tablete koji nemaju instaliran OS. Uz desetk ustižu i inovacije koje uključuju Cortanu, Microsoft Edge i Xbox aplikaciju uz bezbednosne ispravke koje se automatski i redovno ažuriraju.

Specijalne ponude i pokloni

Požurite u Ušće jer vas na štandu kompanije Microsoft očekuju specijalne ponude i pokloni za najbrže korisnike koje možete da iskoristite u prodajnim mestima Gigatrona, Tehnomanije, Winwin-a i Laptop centra. Takođe, od današnjeg dana su dostupni i novi Windows Software Developtment Kit, kao i Windows Store, samo za korisnike desetke.

Pojačana bezbednost

Što se tiče bezbednosti, Windows 10 je zasigurno najbolja verzija po tom pitanju usled inovacija u Smart Screen-u i Windows defenderu, uz novu aplikaciju kao što je Windows Hello koji nudi korisnicima mogućnost da se uloguje bez šifre. Takođe, ova verzija ima dodatke za glas, pokret i olovku, Microsoft Office i Skype rade besprekorno, pomoću Task View-a i Snap-a moći ćete da se jednostavno prebacujete sa aplikacija.

Korporacijama će desetka biti naročito primamljiva zbpg pomenutog bezbedenosnog aspekta i inovacijama na polju aplikacija zamišljenim tako da pospeše timski rad i savremene radne uslove.

Jednostavna nadogradnja

Nadogradnja je vrlo jednostavna za sve koji poseduju starije verzije Windows-a. Free programi za nadogradnju moći će da se iskoriste od danas, a Windows 10 softver će se naći u maloprodajama tokom avgusta i septembra.

Za sve dodatne informacije, posetite sajt windows.com i blogs.windows.com/launchKomentari

Vaše ime i prezime *


Vaše e-mail *


Vaš komentar *Srodni tekstovi: