Bonusi za Star Wars fanove


Vesti Igre

Kompanija Electronic Arts rešila je da obraduje sve fanove Battlefronta, Star Wars Galaxy of Heroes i Star Wars The Old Republic igara. Povod tome je sitno odbrojavanje do 4. maja, odnosno dana Star Warsa.

Novi bounty ugovor i karte

Svi igrači Battlefronta će 4. maja dobiti 4444 kredita i da vide novi Hutt ugovor koji je najavljen u martu. Ovaj ugovor će omogućiti igračima da uz 3500 - 8000 kredita otključaju novi bounty ugovor i dođu do nove Bacta Bomb karte. Ova karta daje health poene za igrača i njegove saigrače.  

Posebna akcija

Za fanove koji nisu mogli ranije da priušte ovu igru, Electronic Arts osmislila je posebnu akciju: 4. maja će Battlefont moći da se skine sa Origina na PC. U pitanju je trial od četiri sata, ali će pristup DLC sadržaju biti onemogućen.

Free ekspanzija

Za fanove Star Wars The Old Republic igre takođe stižu iznenađenja. Od danas je ekspanzija Knight of the Fallen Empire potpuno free, a za sve koji požure i uloguju se pre Star Wars dana, pripremljen je poklon u vidu droida M4-I6 Zakuulan Astromech. Expirience poeni će biti duplirani.

Galaxy of Heroes takođe na popustu

I to nije kraj ovim iznenađenjima. Galaxy of Heroes (poznata igra za Android OS) daje popust na kristale u visini od 25 procenata, razne bonus nagrade do 5. maja, kao i premium valutu. 

Ukoliko do sada niste imali prilike da isprobate neku od ovih zanimljivih igara, sada vam je odlična prilika. Požurite. 

Komentari

Vaše ime i prezime *


Vaše e-mail *


Vaš komentar *Srodni tekstovi: