DirectX12 - novi Hitman


Vesti Igre

Dobre vesti stižu nam u vezi sa igrom Hitman. Uskoro će ova igra imati DirectX 12 funkcionalnost. Ova funkcionalnost je trenutno dostupna samo za korisnike koji imaju 

Windows 10 i ono što donosi jesu igranje sa mnogo više podešavanja, bolje korisničko iskustvo za one koje igraju i jedan svakako viši nivo sa tehničkog aspekta. 

Spekuliše se da će kreatori Hitmana - Square Enix kompanija koristiti ovu funkcionalnost samo u najnovijoj verziji, ali je očekujemo i u Final Fantasy XV i Deus Ex: Mankind Divided. 

Veliki broj novijih Windows 10 igara pokazale su se loše

Potezi Microsofta u poslednjih par meseci poprilično su diskutabilni. Ova tvrdnja odnosi se na insistiranju na Windows 10 OS-u, kao i Univerzalne W Platforme koja ima cilj da sve aplikacije sjedini na jednom mestu što je stvar za koju se ni u jednom trenutku nije pojavila realna potražnja kod korisnika. Veliki broj novijih Windows 10 igara pokazale su se loše usled raznih problema. U te igre spada i Rise of The Tomb Raider (bez podrške za SLI). Uz ovaj, sledio je niz drugih propusta zbog kojih je podrška Windowsu značajno počela da opuda kod gejmera. 


Zvanično lansiranje

Igra Hitman će zvanično biti lansirana 11. 3. 2016. god. Očekuje se da će biti dostupna za PC, PS4 i Xbox One, a vreme će pokazati kako će nova funkcionalnost u vidu DirectX 12 raditi. Komentari

Vaše ime i prezime *


Vaše e-mail *


Vaš komentar *Srodni tekstovi: