Gedžeti i punjači za mobilne telefone koji su vam potrebni


Mobilni telefoni

Držač za telefon

Ako svoj, ne život, već samo jedan dan ili nekoliko sati, ne možeš da zamisliš bez mobilnog telefona, onda je ovo definitivno tekst za tebe. Osobe koje konstantno koriste mobilni telefon, ne samo za razgovore i dopisivanja, već i za društvene mreže, razne aplikacije, sam rad, onda konstantno tragaju za nekim boljim gedžetima koji će im olakšati celokupno funkcionisanje, kao i prečice i olakšice u bilo kojem vidu. Jedna od njih se najpre tiče punjača za mobilni. U nekim prethodnim godinama, USB kabl je bio isključivo namenjen povezivanju računara sa TV-om, na primer. Kasnije, dodata je mogućnost da se i telefoni povežu na taj način sa drugim uređajima, a onda smo došli do toga da bez USB kabla mobilni telefon ne može da se puni. Napredovanjem je tehnologija menjala tipove, pa imamo USB tip A; USB tip B, USB tip C... Razlike među njima su sve veće, jer se USB tip C sve više izdvaja kao standard.

USB tip C

Kada govorimo o njima, USB tip C najčešće nazivamo i USB za iPhone, budući da je ova kompanija uvela ovaj vid kabla kao standardan za svoje uređaje. Poenta njihove težnje jeste da se USB tip C usvoji kao standardan kabl za ceo svet i sve uređaje, budući da kabl poseduje na oba svoja kraja konektore tip C, čim bi samo jedan kabl bio potreban i za punjenje uređaja, ali i za povezivanje svih mogućih uređaja, čime bi se funkcionisanje svelo na savršen nivo praktičnosti. 

Bežični punjač za mobilni

Prenosivi punjač za mobilni je dostigao ogromnu slavu, pa je to jedan od gedžeta koji skoro svako ima. Posebno je dobar za putovanja i sve situacije kada nemamo gde da punimo telefone. Međutim, noviteti koji su se pojavili su takođe oduševljavajući. Bežični punjač za mobilni savršeno je rešenje za sve one koji rade i kojima je telefon potreban u blizini, a da nije povezan nekim kablovima dok se puni. Bežični punjač za mobilni radi na osnovu svoje povezanosti sa strujom putem punjača za mobilni ili USB kabla koji je povezan sa računarom, na primer, a na drugom kraju se nalazi ploča na koju je potrebno staviti telefon i on kreće da se puni. Ukoliko provodite vreme za kompjuterom, onda je ovo odlična solucija, telefon stavite tako da je pored vas, nema nikakav kabl koji vas ometa, a on se puni. Savršeno, zar ne?

Držač za telefon

Još jedan od fantastičnih gedžeta koji morate imati jeste držač za telefon. Ovo je sprava koja će vam poslužiti u brojnim situacijama. Držač za telefon je dobar kada gledate neki video, film, seriju, kada pratite bilo koji sadržaj, a da ne držite telefon u rukama, već da možete normalno da funkcionišete. Uz to, držač za telefon je najbolji gedžet koji je potreban svakom vozaču. Na prvom i najbintnijem mestu, telefon vam nije u džepu, rukama, ili negde oko vas dok vozite, već tačno pred vama, tako da vidite ko vas zove, ko vam piše, bez ometanja vožnje i bez skretanja pažnje. Na taj način možete čak obavljati i pozive, a da ne ugrozite svoju ili tuđu bezbednost. 

Postoji veliki broj vrsta držača za mobilne telefone pa ukoliko niste sigurni koji bi vam najviše odgovarao, pogledajte na sajtu https://www.velteh.rs/ i pronadjite odgovarajući za vas i vaš auto.



Komentari

Vaše ime i prezime *


Vaše e-mail *


Vaš komentar *



Srodni tekstovi: