Kako izgleda Battlefield 3?


Igre

Da li ste spremni za novi Battlefield! Analizirali smo za vas multipleyer modul igre, za koju verujemo da je mnogima, ako ne omiljena, onda bar u prvih 5 na listi pucačkih franšiza.  

Analiza Battlefield 3

Dve mape, dva moda igre jedne od najpolularnijih pucačkih franšiza. Beta ove igre trajala je tokom dve nedelje 2011. godine. Sa jedne strane, igrači su mogli da isprobaju Rush Mapu koja je klasična uska mapa sa podjednako zastupljenim napadom i odbranom dok je druga mapa izazvala mnogo veće oduševljen igrača. U pitanju je ogromna Conquest mapa u kojoj mogu da učestvuju 64 igrača. Ova mapa pokazala je svu superiornost  PC-a naspram Microsoft i Sony DRM kutija. Battlefield 3, uz nove mape i limitom od 24 igrača u multiplejeru potpuno su zasenile pomenute gamepad-ove, čak i kod korisnika koji su potpuno protiv klasičnih PC-a.  

Jeste li već isprobali ovu igru?

Novost koju moramo pomenuti koja je svakako bitna je web servis koji na jednom mestu sadrži statistiku, onformacije o gedžetima, oružju (onima koje imate i onima do kojih tek treba da dođete), vozilima za borbu i sve druge informacije koje su vam neophodne. Pečovanje igre je znatno lakše jer su razdvojene servisne informacije, server i sama igra. Šta čekate? Jeste li već isprobali novi, poboljšani Battlefield 3?Komentari

Vaše ime i prezime *


Vaše e-mail *


Vaš komentar *Srodni tekstovi: