NAJTRAŽENIJI MAJSTORI U NAJVEĆIM GRADOVIMA SRBIJE


Hardver Tech


Iako živimo u savremenom dobu i rapidnom razvoju tehnologije i dostupnosti usluga i proizvoda i dalje je velika potražnja za specifičnim majstorima koji se bave popravkom određenih stvari, uz dobar odnos kvaliteta usluge i cene. Sa tim napretkom povećala se potražnja i za ,,savremnim” majstorima koji imaju znanje da servisiraju tu tehnoloigiju adekvatno. Posebna potražanja za majstorima različitog spektra vezuje se za veće gradove naše zemlje koje prati trend sve većeg preseljenja ljudi iz sela u gradove, kao što su glavni grad – Beograd, zatim Niš, Novi Sad, Kragujevac, Leskovac itd. 

Vodoinstalateri

Ovo je zanimanje za koje se u poslednjih par godina pojavila i opcija ,,hitne intervencije”, a što vam dovoljno govori o potražnji za ovom uslugom. Za razliku od drugih kvarova na aparatima, kvarovi vezani za ovaj spektar usluga obično zahtevaju hitnu reakciju kao i hitan dolazak majstora na kućnu adresu. U najvećim gradovima, Beogradu i Novom Sadu, pojavljuje se sve više registrovanih firmi koje se ovim poslom profesionalno i stručno bave, a koje svoj dolazak na teren obično ne naplaćuju ukoliko se nalazite na teritoriji ili delu grada koji oni pokrivaju. Prednost registrovanih firmi za obavljanje ovih delatnosti je u tome što nude veću dostupnost i pouzdanost u odnosu na one majstore koje vam preporučuju prijatelji i poznanici i koji nisu dostupni baš dvadeset četiri sata, sedam dana u nedelji, kao što ovi prvi jesu. 

Servis mobilnih telefona i uređaja

Servisi poput ovih dostupniji su nam više nego ikada s obzirom da danas skoro svaki čovek koristi mobilni telefon ili neki drugi pametni uređaj. Od kvarova vezanih za pametne telefone, njihove ekrane, android softvere, usporenost rada i tzv. ,,kočenje”, pa preko iskačućih reklama i ,,virusa” koji napadaju telefon, pa sve do onih problema koji muče stariju populaciju čak I one koji poseduju telefone sa najobičnijim funkcijama, ali koji se na njima teže snalaze – nikada nije bilo lakše naći stručni kadar za procenu i popravku kvara na vašem mobilnom uređaju. Posebno u gore pomenutim većim gradovima (Beograd, Niš, Novi Sad…) gde pomoć ove vrste majstora možete potražiti na skoro svakom ćošku što je  posebno važno znati s obzirom da ove gradove učestalo obilaze turisti kojima ovaj vid pomoći može iznenada zatrebati.

Servisiranje televizora 

Ova oblast majstorisanja se posebno proširila poslednijh par godina zbog razvoja tehnologije i funkcija koje nam televizija i kablovski operateri nude, ali i samih aparata odnosno televizora.  Kao i kod prethodnih izbora majstora koji će se pozabaviti našim problemom važno nam je da to bude neko u koga imamo poverenje, neko ko će popravku izvršiti pouzdano i u što kraćem roku uz prihvatljivu cenu usluge. Manji gradove pored manjeg izbora majstora nude veću sigurnost jer tamo se ,,svi znaju”, što kada malo dublje razmislite ne mora predstavljati nužno garanciju za kvalitet usluge. Glavni grad i oni koji ga po broju stanovnika prate (Novi Sad, Niš, Kragujevac, Leskovac) logično imaju mnogo veću rasprostranjenost upotrebe televizije i veću mogućnost odabira televizijskih operatera. Upravo većina njih uz svoje uređaje za gledanje televizije nudi i besplatno servisiranje i održavanje istih, dok vam kupovina televizora u registrovanim i ovlašćenim radnjama za prodaju uređaja nudi garanciju na period od nekoliko godina.

Komentari

Vaše ime i prezime *


Vaše e-mail *


Vaš komentar *Srodni tekstovi: