Predstavljanje novog LG-a


Vesti Mobilni telefoni

Kompanija LG od juna nam donosi nov telefon koji će biti dostupan kod domaćih operatera, a u pitanju je LG G4. Kako tvrde iz ove kompanije, radi se o njihovom najboljem telefonu koji je izašao do sada. 

Performansi novog LG-a

LG G4 ima ekran od 5,5 incha, u pitanju je IPS Quantum ekran koji odlikuje znatno kvalitetnija reprodukcija boja, bolji nivo osvetljenosti i 50% bolji kontrast u odnosu na isti iz prethodne generacije. Takođe, na ovom ekranu je implementiran novi interfejs UX 4.0 koji je baziran na Lollipopu Android-a i nova specijalna tehnologija: u pitanju je Advanced In-Cell Touch tehnologija. 

Telefon koji prevazilazi očekivanja

Prednja kamera od 8 megapiksela je više nego odlična, dok zadnja ima 16 megapiksela i otvor blende F1.8 što znači da prima 80% svetlosti više nego standardne blende koje imaju telefoni. Takođe, ova kamera podržava i Raw format. Ako svemu ovome dodamo bateriju od 3 000 mAh i Snapdragon 808 procesor koji izrađuje kompanija Qualcomm, ovaj telefon prevazilazi sve očekivane performanse. 

U ponudi od juna

LG G4 poseduje i kvalitetnu poleđinu od kože ili plastike sa 3d šablonom i izrađuje se u metalik sivoj boji i zlatnoj. Ovaj flagship telefon već je zvanično prikazan u Beogradu na konferenciji za štampu, a ukoliko želite da ga nabavite, moraćete da sačekate jun mesec jer će od tada biti dostupan u ponudi domaćih operatera. Komentari

Vaše ime i prezime *


Vaše e-mail *


Vaš komentar *Srodni tekstovi: