Predstavljen Microsoft Office 2016


Softver

Microsoft Office 2016 zvanično je predstavljen u Srbiji . Office 2016 predstavlja dodatak servisu Office 365 koji se bazira na cloud-u i osmišljen je sa idejom da se prilagodi novim radnim uslovima današnjice koja podrazumeva mobilnost, veću saradnju i povećan protok ideja. Uz proširenje u vidu Office 12 aplikacija Office paket postaje kompletna platforma koja za cilj ima poboljšanu radnu saradnju jer ove aplikacije čine saradnju jednostavnijom i povećavaju produktivnost. Microsoft će nastaviti da radi na unapređenju ovih opcija kako bi maksimalno uticali na efikasnost, a ako želite da najbolje iskoristite trenutne aplikacije, one su najbolje usklađene sa Windows 10 OS-om. 

Nove opcije

Inovativne opcije pomenutih aplikacija uključuju mogućnost koautorstva u Power Point-u, Word-u i OneNote softveru, a na polju Skype-a omogućeni je slanje IM poruka, razgovor i video čet unutar samih dokumenata, kao i deljenje ekrana. 

Update

Novi update za OneDrive stižu uskoro i uključivaće sinhronizaciju, pregled, mobilnost IT kontroli i developerima. Zahvaljujući listi sa poslednje korišćenim dokumentima u svakom trenutku ćete moći da nađete nedavno otvarani fajl. Office 2016 aplikacije sa Office 365 podižu bezbednost na viši nivo: ugrađena je prevencija gubitka podataka za Word, PowerPoint, Excel i Outlook, omogućena je zaštita mobilnih uređaja kompanije i njenih zaposlenika i zaštita kompanijskih podataka. 

Novi apdejtovi očekuju se svakog meseca, a sve zajedno deluje kao veliki pomak i novi način gledanja alata za rad i razvoj poslovanja. 

Komentari

Vaše ime i prezime *


Vaše e-mail *


Vaš komentar *Srodni tekstovi: