VIŠENAMENSKA OBUĆA: ISTI KOMAD OBUĆE ZA VIŠE PRILIKA – EVO PREDLOGA


Vesti


Teško je govoriti o univerzalnosti kada je obuća u pitanju jer se razvija sve više modela i sve je više brendova obuće i odeće, koji pored onih tradicionalnih, dizajniranjem nove generacije obuće žele da privuku pažnju i zauzmu svoje mesto na tržištu. Ipak neki modeli obuće u modernom dobu dobijaju nove dimenzije korišćenja i upotrebe uz različite stilove i u različitim prilikama. Nije potrebno puno truda ako želite da u vaš stil unesete magiju i posebnost. Predstavljamo vam obuću koja je skoro pa nosiva u svim prilikama. 

Patike – za udoban i aktivan dan

Nekada su patike bile sinonim za sportske aktivnosti. Vezivali smo ih za različite sportove, treninge, različite sportske rekreacije. Takve su im bile i reklame. Sada se patike vezuje za mnogo više stvari, a to nam omogućavaju i brendovi koji proizvode različite modele patika za sve prilike. Od onih za jutarnji džoging, do onih za lepu prolećnu šetnju i ispijaje kafi, do onih za posao koje fantastično idu i uz elegantije komade odeće, pa sve do onih za neki nefromalniji  noćni izlazak. Ukoliko ste muškog pola, patike odavno većina vas bira i za provod, pored svih gore pobrojanih aktivnosti. Jasno vam je zašto su upravo patike aktuelno najpopularniji vid obuće, a pored toga što ima toliko različitih modela, oblika, boja one su veoma udobne i jednostavne. 

Valentino cipele – glamur i elegancija

Kada govorimo o obući ovako visokog kvaliteta i poznatog brenda moramo je izjednačiti sa najvišim epitetima i komplimentima. Valentino cipele i Valentino haljina u crvenoj boji sinonimi su za vrhunsku modu i oazu glamura. Ove dizajnerske Valentino cipele pored izuzetne lepote i posebnosti, veoma su udobne i prepoznatljive po svojem imenu brenda koje je najčešće ispisano na samoj cipeli (logo). Bilo da ste žena ili muškarac, Valentino cipele biće unikatan nakin na vašim nogama. Ovaj poznati italijanski brend je svoje tržište proširio i ima internacionalno poslovanje, a Valentino cipele dostupne su i u Srbiji. Ukoliko ste ipak jedni od onih koji vole da izgledaju doterano u svakoj prilici, da prate modne trendove, te da volite da budete jedinstveni i primećeni Valentino cipele su pravi izbor za vas, kojeg god da ste pola. O udobnosti Valentino cipela mogu vam reći iskustva svih onih koji ih poseduju, a možete se i sami uveriti kupovinom istih koje će vas opčiniti svojim kvalitetom.

Čizme – za hladne dane

I muškarcima i ženama je ovo obuća koja je neophodna u zimskim danima. Pored toga što nam je važno da nas ova vrsta obuće greje i da je nepromočiva, važno nam je da bude stilizovana i lako uklopiva. Današnji široko rasprostranjen izbor čizama je omogućio da lako svi budemo kraljevi ili kraljice svog stila. Bez ozbira na veličinu potpetice, dužinu i dubinu, možete ih nositi uz elegantinije odevne kombinacije, ali i uz one svakodnevne koje nosite na posao ili kafu sa prijateljima. Dakle, pored udobnosti, pružaju i sigurnost kada je napolju vreme hladno, kišovito i klizavo.

Tri neizostavna para obuće za vaš cipelarnik su svakako patike, cipele i čizme, a savermeno doba u kojem živimo i razvoj mode i modnih stilova, omogućio je da uz malo mašte i ideja sva tri modela iskoristimo za različite prilike.  


Komentari

Vaše ime i prezime *


Vaše e-mail *


Vaš komentar *Srodni tekstovi: